Survivor 2021 TV8 ekranlarında yeni bölümleri ile yayınını sürdürüyor. Gönüllüler Takımı’nda yarışan Emin Günenç’in yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Survivor Emin Günenç boyu kaç, burcu ne, oynadığı diziler hangileri? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Survivor 2021’in kendisi için büyük bir dönüm noktası ve basamak olduğunu söyleyen Günenç, hayallerine yürüyerek değil koşarak gitmek istediğini dile getirdi. Bu sebepten Survivor’da başarılı olup döndükten sonra çok güzel bir geleceğin kendisini beklediğini söyleyen Günenç, Survivor’da başarılı olacağına adı gibi emin olduğunu kaydetti. Kendisini finale götürecek olanın karakteri olduğunu söyleyen Emin Günenç, Türk halkının da kendisini çok seveceğinden emin olduğunu iddia etti. 2 yıl önceki Survivor yarışmacı seçimlerinde finale kaldığını ve yedeklerde yer aldığını söyleyen Günenç, o sene gitmenin kısmet olmadığını, bu yıl ise 2019’a göre daha hazır ve daha güçlü olduğunu söyledi. Bu yıl Survivor’a daha fazla emek verdiğini söyleyen Günenç, daha çok çalıştığını, bu yıl başarılı olmayı umduğunu kaydetti.

Survivor Emin Günenç boyu kaç?

Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç’in boyu 1.87 cm’dir. 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Günenç, aslen Tekirdağ Şarköylüdür. 8 yaşında futbola başlayan ve 18 yaşına kadar devam eden Günenç, yaşadığı sakatlığın ardından futbolu bırakmak durumunda kaldı ve sonrasında Marmara Üniversitesi Makine Ressamlığı Bölümü’nden mezun oldu. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimleri aldı. Aynı zamanda Craft Atölyeden temel oyunculuk, diksiyon, şan eğitimi ve Hilal Saral’dan kamera önü oyunculuk dersi aldı. 6 yıldır fitness ve 1 yıldır crossfit çalışıyor.

Survivor 2021 yarışmacıları Ünlüler ve Gönüllüler Takımı kadrosu kimler var?

Survivor Emin Günenç

Survivor Emin Günenç burcu ne?

23 Temmuz doğumlu Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Emin Günenç’in burcu Aslan’dır. Spor yapmayı çok sevdiğini söyleyen Günenç, sporun hem fiziki olarak hem de ruhen kendisine çok iyi geldiğini söyledi. Hiçbir zaman evde oturarak ya da bir odada çalışarak gününü geçirmeyi düşünmediğini ve monoton bir hayatı tercih etmediğini söyleyen Günenç, bunun kendisine göre olmadığını, hayatının tüm evrelerinde hareketli bir insan olduğunu dile getirdi.

Survivor Emin Günenç oynadığı diziler

  • Ezra dizisi (2015, Tolga)
  • Bir Annenin Günahı dizisi (2020)

Survivor Emin Günenç