Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Gizem Birdan, mücadeleyi bırakmaması ve azmi ile alkış topluyor. Yarışmaya katıldığı ilk haftalarda eleneceğine kesin gözüyle bakılan ancak gelinen noktada performansı ile dikkatleri üzerine çeken Gizem Birdan’ın hayatı, yaşı, boyu, ne iş yaptığı ve oynadığı diziler merak ediliyor. Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Gizem Birdan’ın mesleği nedir, dizileri hangileri? Sorularına yanıt aranıyor. Sporcu geçmişi de olan Gizem Birdan’ın yaşamına dair notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR GİZEM KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Gizem Birdan 5 Ağustos 1992 yılında doğdu. Spora erken yaşlarda başlayan ve 10 yaşındayken Bakırköy Spor Kulübü’nde basketbol oynayan Gizem Birdan, 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol oynamaya devam etti. 8. Sınıftayken bir kolejden burs alan ve liseyi İstanbul’da tamamlayan Gizem Birdan, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı ve Bursa’da 1 yıl oynadı.

survivor panorama melisa emirbayer sevgilisi kim boyu kaç

SURVİVOR GİZEM KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de yarışan Gizem Birdan 28 yaşında. Gizem Birdan’ın boyu ise 1,77 cm ve 58 kilo. İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni burslu olarak kazanan ve üniversitesi eğitimini burada tamamlayan Gizem Birdan İstanbulludur.

SURVİVOR GİZEM BİRDAN’IN MESLEĞİ NE?

Survivor’da yarışan Gizem Birdan’ın mesleği oyunculuk ve tiyatrodur. Yıllarca basketbolcu olan Gizem Birdan, kariyerini oyunculuktan yana gelişti ve birçok tiyatro çalışmasında da yer aldı.

SURVİVOR GİZEM BİRDAN’IN DİZİLERİ, OYNADIĞI DİZİLER

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Gizem Birdan Kocamın Ailesi dizisinde 30 bölüm oynadı. Tiyatro çalışmalarına da ara vermeden devam eden Gizem Birdan, daha sonra Şahin Tepesi dizisinde ve bazı reklam projelerinde yer aldı.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim