Survivor 2020 heyecanı başladı. Daha ilk günden reyting sıralamasında 1. basamağa yükselen Survivor'ın bu sezon da nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olması bekleniyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmasına bu sezon ünlüler-gönüllüler karşılaşmaları yapılacak. Gönüllüler takımında yer alan Makbule Karabudak'ın da kim olduğu merak konusu haline geldi. Peki Makbule Karabudak kimdir? Boyu, kilosu, yaşı, nereli olduğu ve mesleği hakkındaki detaylar, haberimizde...

SURVIVOR MAKBULE KARABUDAK KİMDİR?

Makbule Karabudak, eğitimine İstanbul'da başladı ancak daha sonra ailesiyle birlikte Kırıkkale'ye taşındı. Küçük yaşlarda sporla ilgilenmeye başlayan Makbule Karabudak, lise hayatında basketbol oynadı. Okulun en çalışkan öğrencilerinden biri olan Makbule Karabudak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ebelik bölümünü kazanarak lisans eğitimine başladı. Üniversiteden mezun olan Makbule Karabudak, KPSS'den yeterli puanı aldı ve İstanbul'a atandı. Bir yandan da spor yapmaya devam eden Makbule Karabudak, bu esnada eşiyle tanıştı ve 2 yılın ardından evlendi. Makbule Karabudak, Survivor yarışmasına adaylık başvurusu yaptı ve gönüllüler takımına seçilen isimlerden biri oldu.

SURVIVOR MAKBULE KARABUDAK BOYU

Makbule Karabudak'ın boyu 1,68'dir.

SURVIVOR MAKBULE KARABUDAK YAŞI

Survivor yarışmacılarından Makbule Karabudak 1992 yılının Temmuz ayında doğdu ve 28 yaşındadır.

SURVIVOR MAKBULE KARABUDAK KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Makbule Karabudak, 52 kilodur.

SURVIVOR MAKBULE KARABUDAK NERELİ?

Survivor yarışmacılarından Makbule Karabudak, İstanbul'da doğdu. Makbule Karabudak'ın aslen nereli olduğu ise bilinmiyor.

SURVIVOR MAKBULE KARABUDAK MESLEĞİ

Gönüllüler takımında yer alan Makbule Karabudak, bir yandan ebelik mesleğini devam ettirirken diğer taraftan da pilates eğitmenliği görevini üstleniyor.