Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Survivor’ın dikkat çeken isimleri arasında olan Meryem Kasap’ın hayatı ve yaptıkları merak ediliyor. Survivor Meryem Kasap Kimdir? Survivor Meryem nereli, kaç yaşında? Survivor Meryem Kasap ne iş yapıyor, burnu estetik mi? Sorularına yanıt aranıyor. Gönüllüler Takımı’nın başarılı yarışmacısı Meryem Kasap’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR MERYEM KASAP KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor Meryem Kasap 1 Mayıs 1992 Trabzon doğumlu. Meryem Kasap 28 yaşında. 3 kardeşin en küçüğü olan Meryem, ilkokulda tiyatro ile ilgilendi. Lise yıllarında spor ile tanışan ve lise takımında hentbol da oynayan Meryem Kasap, kariyerini bireysel sporlardan yana geliştirmeye karar vererek atletizme yöneldi. Sırıkla yüksek atlama branşı ile atletizme başlayan, daha sonra bir sakatlık yaşadığından branş değiştiren Meryem Kasap, 400 metre branşında spora devam ediyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu kazanan, eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüten Meryem Kasap, kararlılık ve azmi sayesinde 400 metrede ilk Türkiye Şampiyonluğunu kazandı ve milli takıma seçildi.

SURVİVOR MERYEM KASAP NERELİ? NE İŞ YAPIYOR?

Survivor Meryem Kasap Trabzonludur. 400 metrede Türkiye’yi sayısız şampiyonada temsil eden Meryem Kasap, Avrupa, Balkan, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda Türkiye’ye madalya getirdi. Aynı zamanda lisans öğrenimini de tamamlayıp mezun olan Meryem Kasap, 12 yıllık spor hayatının 8 yılını milli takım sporcusu olarak geçirdi. Aktif spor hayatına devam eden Meryem Kasap fitness eğitmenliği işi ve Personal Trainer’lık yapıyor. Meryem Kasap, Survivor’a damga vuracağını söylüyor.

SURVİVOR MERYEM KASAP BURNU ESTETİK Mİ?

Sosyal Medyada Survivor’da yarışan Meryem Kasap’ın burnunun estetik olduğu yönünde iddialar dolaşıyor ancak bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında etkili performanslar sergileyen Meryem Kasap’ın finale emin adımlarla ilerlemeye devam edeceği konuşuluyor.