Survivor heyecanı TV8 ekranlarında her gün devam ediyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasındaki tüm gelişmeleri, mücadeleleri, parkurları ve yarışmacıları değerlendiren Survivor Panorama sunucularının kim olduğu merak ediliyor. Survivor Panorama yorumcuları kim? Survivor Panorama sunucuları 2020 kimler? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor’dan son dakika bilgilerini paylaşan, kavgaların ve tartışmaların perde arkasını ekrana getiren ve geçmiş yıllardaki mücadeleler ile Survivor 2020’yi kıyaslayan sunucuların adlarını merak ediyor. Tüm gelişmeleri masaya yatıran Survivor Panorama sunucuları, bazı günler aldıkları yeni konuklarla da dikkat çeken programlara imza atıyor.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli

SURVİVOR PANORAMA YORUMCULARI KİM?

Survivor Panorama yorumcuları Hakan Hatipoğlu, İhsan Tarkan, Damla Can, Bora Edin ve Sema Aydemir ile Gökhan Özdemir oldu. Programı yöneten isim Hakan Hatipoğlu, 1979 Çanakkale doğumlu Hakan Hatipoğlu Survivor şampiyonları arasında yer almıştı. Bir diğer isim İhsan Tarkan ise spor eğitmeni olarak çalışıyor ve Var mısın Yok musun yarışması ile ünlü olmuştu. Survivor Panorama yorumcularından Damla Can İzmir doğumlu. Birçok spor dalı ile yakından ilgilenen Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Sema Aydemir ise 400m engelli koşu başarıları ile tanınan Türk atlet.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

SURVİVOR PANORAMA SUNUCULARI KİMLER?

Survivor Panorama sunucuları listesinde Gökhan Özdemir ve Bora Edin isimleri de var. Gökhan Özdemir Futsal Milli Takımında forma giyen, daha sonra Acun Ilıcalı’nın yakın ekibine dahil olan bir isim. Bora Edin ise geçmişte futbol oynayan, bunun yanında bir çok spor dalı ile de yakından ilgilenen, 1984 doğumlu başarılı bir sporcudur.

survivor panorama damla can aslen nereli evli mi eşi sevgilisi kim