Survivor 2020’de çok konuşulacak bir bölüm ekranlara geldi. TV8 ekranlarında her akşam yayınlanan Survivor 2020 sms sıralaması ve büyük sms oylaması soruları yanıt buldu. 18 Haziran Survivor sms birincisi kim oldu? Sorusu cevaplandı. Survivor’da bu akşam önce yeni takım kaptanları seçildi. Daha sonra erzak oyununda iki takım karşı karşıya geldi ve ardından Survivor 2020’de Acun Ilıcalı “Büyük Oylama Konseyi”ni topladı. İkinci konsey olduğunu ve bu akşam itibari ile oylamanın biteceğini söyleyen Ilıcalı, oylamanın 24 saat sürdüğünü dile getirdi. Bu akşam alınacak oylarla yarışmacıların Survivor kaderinin belli olacağını söyleyen Ilıcalı, bugün ki mücadeleden dolayı takım kaptanları olan Elif ve Yasin’i kutladı. Survivor sms sıralaması 2020 18 Haziran Survivor sms oylaması birincisi hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI 2020

Survivor sms sıralaması 2020 oylaması sona erdi ve Salı günü yapılacak eleme gecesinde en az sms oyunu alan ismin kim olduğu ortaya çıkacak. Survivor sms sıralaması açıklanmayacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında oynanıyor?

18 HAZİRAN SURVİVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

18 Haziran Survivor sms birincisinin kim olduğu sorusu yanıt bulamadı. Survivor sms oylaması sona erdi ve yapılacak elemelerde Survivor'da en az oyu alan ismin kim olduğu belli olacak.

SURVİVOR BÜYÜK SMS OYLAMASI SONUÇLARI NEDİR?

Survivor büyük sms oylaması sonuçları yarışmacıların kaderini belirleyecek. 24 saat süren oylama bitti ve yarışmacılar yeni mücadelelerde parkurda karşı karşıya gelecek. Survivor'da büyük sms oylamasının sonuçlarının ne olduğu son 4 yarışmacı kalana kadar her hafta bir ismin elenmesi ile ortaya çıkacak.