TV8 ekranlarında hız kesmeden devam eden Survivor 2020 yarışmasında her gün yeni bir macera ekrana geliyor. Survivor Ünlüler Takımı yarışmacılarından Yunus Emre Özden, programın en çok merak edilen ve hakkında araştırma yapılan isimleri arasında yer alıyor. Survivor Yunus Emre kim? Survivor Yunus Emre aslen nereli? Survivor Yunus Emre’nin yaş, boyu, kilosu kaç? Survivor Yunus Emre Özden’in hayatı, mesleği ne? Survivor Yunus Emre Özden’in eski eşi kim, sevgilisi var mı? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel performans tablosu ve haftalık performans tablosuna bakıldığında olumlu bir grafiğe sahip olmadığı anlaşılan ancak son birkaç haftadır oyunları daha çok kazanmaya başlayan Yunus Emre Özden azmi ile alkış topluyor. Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Yunus Emre Özden’in kim olduğu, memleketi, kaç yaşında olduğu ile hayatı ve biyografi bilgileri, ne iş yaptığı, boyu ve kaç kilo olduğu ve özel hayatı hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KİM? HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam eden Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul’un Silivri ilçesinde doğdu. Ailesi ile birlikte Silivri’de yaşadığı bilinen Yunus Emre Özden 17 yaşından sonra modelliğe başladı ve uzun yıllar mankenlik yaptı. Dövüş sporları ile de yakından ilgilenen ve dövüş sporlarında özel eğitimler alarak ünlü MMA dövüşlerine katılan Yunus Emre’nin bu dövüşlerden elde ettiği önemli başarılar ve dereceler var. Survivor 2020’ye katılan Yunus Emre, Gönüllüler Takımı’nda başladığı macerasına Ünlüler Takımı’nda devam ediyor.

Survivor Elif Gören kimdir, 2020 Survivor Elif Gören Yıldırım nereli, eşi kim, kaç yaşında?

Yunus Emre Özden

SURVİVOR YUNUS EMRE ASLEN NERELİ?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre Özden aslen Silivri İstanbullu. Silivri’de doğup büyüyen Yunus Emre Özden’in bir de kız kardeşi var. El bebek gül bebek bir çocukluk yaşadığını ve korumacı bir ailede yetiştiğini açıklayan Yunus Emre Özden, Galatasaray taraftarı olduğunu, kötülüklerden arınmak için ise MMA dövüşlerinde yer aldığını söylüyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE’NİN YAŞ, BOYU VE KİLOSU?

Survivor 2020’de yarışan Yunus Emre’nin yaşı 27, boyu 185 cm, kilosu ise 74’dür. Survivor’a 85 kilo katılan Yunus Emre’nin geçtiğimiz haftalarda 74 kiloya düştüğü ortaya çıkmıştı.

Survivor Mert kaç yaşında, nereli? Survivor Mert kimdir, boyu kaç cm, burcu nedir?

Yunus Emre Özden

SURVİVOR YUNUS EMRE’NİN MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre’nin mesleği dövüş sporları ve mankenliktir. Kendisini manken dövüşçü olarak gören Yunus Emre Özden, MMA federasyonunun bile kendisine hocam diyerek hitap ettiğini söylüyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN’İN ESKİ EŞİ KİMDİR?

Survivor’da yarışan Yunus Emre Özden’in eski eşinin kim olduğu bilinmiyor. Yunus Emre Özden, başından bir evlilik geçtiğini, genç yaşta evlenip boşandığını, boşandıktan sonra ise hayallerine odaklandığını söylemişti.

Survivor Berkan ne iş yapıyor, mesleği ne, Berkan Karabulut’un boyu kaç, burcu ne?

Yunus Emre Özden