Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı merak edilmeye devam ediyor. Survivor’da yarışan Aşkım'ın hangi ayda doğduğu, hangi meslek ve hangi spor dalında olduğu ile işinin ne olduğunu merak eden izleyiciler, Survivor’daki Aşkım kimdir, kaç yaşında? Survivor’daki Aşkım ne iş yapıyor? Survivor Aşkım hangi dizide oynadı sorularına yanıt aramaya başladı. Ünlüler Takımı’nda Ezgi, Elif ve Aycan ile yakın olan, ayrıca Mert ve Sercan ile de iyi anlaşan Aşkım, Parviz’in elenmesi üzerine sosyal medyadan çok eleştiri almıştı. Aşkım Burçe Tunay’ın yaşamına ve mesleğine dair detaylar içerikte yer alıyor.

SURVİVOR’DAKİ AŞKIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’deki Aşkım Burçe Tunay 2000 İstanbul doğumlu. Survivor’daki Aşkım 20 yaşında. Bir süre ailesi ile birlikte Kayseri’de yaşayan, sonrasında yeniden doğduğu şehir olan İstanbul’a giden Aşkım Burçe Tunay, 1.60 boyu ve 46 kilosu ile Türkiye Milli Takım kadrosunda yer alıyor.

SURVİVOR’DAKİ AŞKIM NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmasındaki Aşkım Burçe Tunay İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü sporcudur. Türkiye Trampolin Jimnastik Şampiyonu da olan Aşkım Burçe Tunay’ın bu alanda birçok başarısı vardır.

SURVİVOR AŞKIM HANGİ DİZİDE OYNADI?

Survivor 2020 yarışmacısı Aşkım’ın hangi dizide oynadığına dair bir detay bulunmuyor. Kendisi sporcu olan Aşkım Burçe Tunay’ın oynadığı bir dizi var mı? Sorusu hala yanıt bulmuş değil.

SURVİVOR AŞKIM HANGİ MESLEK VE SPOR DALINDA?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aşkım Burçe Tunay sporcudur. Mesleği milli sporcu olan ve jimnastik spor dalında yarışmalara katılan Aşkım Burçe Tunay, aldığı ödüller ile de dikkat çekiyor.