Absürt komedi tarzıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve TRT 1 ekranlarında daha önce yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisiyle kıyaslanan Tutunamayanlar dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Tutunamayanlar ne zaman başlıyor? Tutunamayanlar hangi gün oynuyor? Tutunamayanlar hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının yanı sıra Tutunamayanlar saat kaçta başlıyor? Sorusuna yanıt arayan dizi severler, diziye dair yayın detaylarını araştırıyor. Oyuncuları arasında Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve Hande Katipoğlu’nun yer aldığı komedi dizisinin merak edilenleri yanıt buldu.

TUTUNAMAYANLAR NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Tutunamayanlar dizisi yeni bölüm 18 Şubat 2020 Salı günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Tarık, İrem’le restoranda yaşadıklarından dolayı depresyona girecek ve inzivaya çekilecek. Televizyonda ve her yerde sevgililer günü ile ilgili mesajlar ve reklamlar ile karşılaşan Tarık, gerçek aşkın varlığını bulmak için İlhan ve Lütfü’ye danışacak.

TUTUNAMAYANLAR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Tutunamayanlar dizisi son bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Tutunamayanlar’ın son bölümünde İrem, kitap kafeye yeni bir düzen getirecek. Ayrıca Tarık’ın kendisine neden darıldığını öğrenmeye çalışacak. Lütfü ise faturaları ve kirayı ödemekte zorlanacak ve bu konuyu umursamayan İlhan’a sitem edecek.