Absürt komedi tarzıyla kısa sürede ilgi odağı olan Tutunamayanlar dizisi 8. Bölümü ile ekranlara gelecek. Tutunamayanlar ne zaman? Tutunamayanlar dizisi hangi gün yayınlanıyor? Tutunamayanlar hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt arayan dizi severler, eğlenceli komedi dizisinin yayın günü detaylarını araştırıyor. Oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve Hande Katipoğlu’nun rol aldığı televizyon yapımı hakkındaki yayın detayları ortaya çıktı.

TUTUNAMAYANLAR NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Tutunamayanlar dizisi yeni bölüm 3 Mart 2020 Salı günü yayınlanıyor. Tutunamayanlar’ın son bölümünde, edebiyat dergisi çıkarmayı deneyen ve başarısız olan Tarık, Lütfü ve İlhan yeni maceralara giriyor. İrem’in kendisi hakkındaki niyetini öğrenmek isteyen Tarık, İrem’le uzun bir yürüyüşe çıkıyor.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA OYNUYOR?

Tutunamayanlar dizisi son bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de oynuyor. İzleyiciyi uzun bölümlerle sıkmayan dizinin yeni bölümünde Lütfü, şiir kitabının satmasını sağlamak için çözüm ararken başını belaya sokuyor. Tarık’ın başına aldığı iş ise bütün mahallenin gündemini etkiliyor.