Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi geçtiğimiz haftalarda TRT 1 ekranlarında başlamıştı. Büyük ilgi gören dizinin son bölüm fragmanı ve detayları merak ediliyor. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi yeni bölüm fragmanı yayında mı? Ya İstiklal Ya Ölüm 7. ve 8. Bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. İstanbul’un işgali ve Meclis-i Mebusan’ın İstanbul’da dağılması ile Ankara’da yeniden açılması arasında geçen kritik 6 haftalık sürenin konu edildiği dizide mebusların canları pahasına Ankara’ya ulaşma gayretleri, İstanbul’dan silah taşıma çabaları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni meclisi açma mücadelesi ekranlara geliyor. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi TRT 1 ekranlarında her Pazartesi saat 20.00’de yayınlanıyor.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbul’un itilaf devletleri tarafından işgalinin yaşandığı 16 Mart 1920 tarihi ile 23 Nisan 1920 tarihi arasında geçen 6 haftalık süreç TRT 1 ekranlarına yansıyor. Milli Mücadele ruhu TRT’de ekranlara taşınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayan İlker Kızmaz, Topkapılı karakterine hayat veren Birkan Sokullu, Mehmet Akif’i oynayan Mehmet Özgür, Halide Edip Adıvar’ı oynayan Dolunay Soysert ve Ali Fuat Paşa’yı oynayan Osman Sonant ile İhsan Pere karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu var.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM 7. BÖLÜM VE 8. BÖLÜM FRAGMANI

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi 7. Bölüm fragmanı ve 8. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde düşman kuvvetlerinin, Ankara’da meclisi açmaya niyetli olan Mustafa Kemal’i suikast yaparak ortadan kaldırma planları işlemeye devam ediyordu. Anadolu’daki direniş ve milli mücadele için İstanbul’daki silah ve cephanede aktarılmaya çalışılıyordu. Dizinin yeni bölümü 6 Nisan 2020 Pazartesi günü ekranlarda olacak.