Yaralı Kalbim 12. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm 14 Şubat Pazar tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Yaralı Kalbim Hint dizisinin 12. Bölümünde büyükanne Mann’ı arayacak ve onun kendisiyle ilgilenmediğini söyleyip, bu durumdan şikayet edecek. Geet ise Mann’ın ciddi ve sert hareketlerinden artık rahatsız olmaya başlayacak ve onunla yüzleşip, kibirli ve sert bir karaktere sahip olduğunu söyleyecek. Büyükanne ise onların konuşmalarını duyup bundan çok etkilenecek. Geet’i çok seven büyükanne, onu Mann’ın karısı olarak hayal edecek. Büyükanne Mann ile konuşacak ve ona büyük bir sürprizi olduğunu dile getirecek. Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümünde izleyici büyük bir sürpriz bekliyor olacak. Büyükanne ile Mann konuşurken şirkete Dev gelecek. Geet’in Dev’i görüp görmeyeceği sorusu Hint dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkacak. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımında, istemediği bir evlilik yapan Geet ile abisinin hataları yüzünden zor zamanlar yaşayan Mann’ın tesadüflerle dolu aşk macerası ekranlara taşınıyor. Dizinin başrollerini Geet rolü ile Drashti Dhami ve Mann rolü ile Gurmeet Chaudhary paylaşıyor. Dizinin 12. Bölümü Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Yaralı Kalbim 12. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 12. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin 12. Bölümünde büyükanne, Mann’a sürpriz yapacağını söyleyecek ve kardeşi Dev’i şirkete getirecek. Geet, aylarca aradığı ve bulamadığı Dev’i şirkette görecek mi sorusu Hint dizisinin 12. Bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın giderek arttığı Hint yapımı dizide, tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağı hikayesi anlatılıyor.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 14 Şubat Pazar özeti

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı olan 14 Şubat Pazar özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Temponun hiç düşmediği, heyecanın eksik olmadığı Hint dizinde, Geet adlı köylü kızının öyküsü ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümleri her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Dizinin oyuncuları arasında Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal isimleri yer alıyor.