Kanal 7 ekranlarında Hint dizileri fırtınası esmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarının akşam kuşağında yayınlanmaya başlayan Yaralı Kalbim dizisinin 13. Bölümü dizi severlerin beğenisine sunulacak. Yaralı Kalbim 13. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Şubat Pazartesi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve izleyicilerin ilgisine sunuldu. Hint dizisinin 13. Bölümünde Mann, Geet’i bir davet organizasyonuna çağıracak ancak Geet’i o davette çok üzecek ve kalbini kıracak. Mann kısa süre içinde yaptıkları için pişmanlık duyacak. Geet’i zor bir duruma düşüren Mann, onu bu durumdan çıkarmak için harekete geçecek. Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümünde, Mann’a büyük bir aşk besleyen Sasha ise Geet’ten kurtulmak için bir plan yapacak. Mann’ın sadece kendisine kalmasını isteyen Sasha, Geet’i herkesin içinde rezil etmek ve işten kovulması için planını genişletecek. Bu planlara karşı savunmasız bir durumda olan Geet, kendi ayakları üzerinde durabilmek için çabasını sürdürecek ve pes etmeyecek. Yaralı Kalbim Hint dizisinin 13. Bölümünde Geet, dimdik ve onurlu bir şekilde onun karşısına dikilecek. Mann ise Geet’in bu davranışından oldukça etkilenecek. Geet’in Sasha’nın kurduğu tuzakları ortaya çıkarıp çıkaramayacağı sorusu ise Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim 13. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim 13. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Hint dizisinin 13. Bölümünde Geet, şirkette Sasha yüzünden zor bir durumda kalacak. Kötü planlara karşı pes etmeyen Geet, onun karşısında duracak. Sasha’nın planlarını bozmak için harekete geçen Geet, korkusuz bir şekilde bunu yapacak. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen Hint yapımının 13. Bölümü Pazartesi akşamı ekranlardaki yerini alacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 15 Şubat Pazartesi özeti izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 15 Şubat Pazartesi özeti ekranlara geldi. Masum bir köylü kızı olan Geet’in ve abisinin başına açtığı sorunlarla boğuşan Mann’ın hikayesi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen Hint yapımının 13. Bölümü yayında olacak.