Kanal 7 ekranlarının çok sevilen Hint yapımlarından olan Yaralı Kalbim dizisinin 22. Bölümü Perşembe akşamı izleyicilerin beğenisine sunulacak. Yaralı Kalbim 22. Bölüm fragmanı özeti olan Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 22. Bölümünde Geet, başladığı yere geri dönecek. Mann için her şeyi göze alan Geet, kendisini büyük bir tehlikenin içine atacak. Otobüse binip kaçtığı yere geri dönen Geet, orada kendisini birilerinin tanıyacağı korkusu ile dikkatle hareket etmeye çalışacak. Eski anılarını yeniden hatırlayan Geet, Mann’ın hayatını kurtardığını, şimdi de onun için bir şeyler yapması gerektiğini düşünecek. Hamileliği, baskılara maruz kalması ve babasının yardımı ile evden kaçışını hatırlayan Geet, tam öldürülmek üzereyken nasıl kurtulduğunu gözünde canlandıracak. Yaralı Kalbim 25 Şubat Perşembe fragmanı ve özeti yayına girdi. Hint dizisinin yeni bölümünde Geet, otobüsten indikten sonra korkuyla ve yüzünü kapatarak yürümeye başladığında karşısında bir anda Mann’ı görecek. Bu büyük sürprizin ardından neler yaşanacağı ise dizinin 22. Bölümünde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim 22. Bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim 22. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Hayatı bilinmezlikler ve büyük sırlarla dolu Geet’in karşısına çıkan Mann, onu yeniden hayata bağlayacak. İkili arasında başlayan büyük aşkın onları nerelere sürükleyeceği yeni bölümlerde belli olacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan, dram ve romantik türleri ile ekrana gelen yapımın yeni bölümünde Geet geçmişiyle yüzleşecek. Geet’i bekleyen tehlikeler Hint dizisinin son bölümünde dizi severlerle buluşacak.