Kanal 7’de tekrar bölümleri ile yayınlanmaya devam eden Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisinin 28. Bölümü yayına girecek. Yaralı Kalbim 3 Mart Çarşamba özeti fragmanı olan Yaralı Kalbim 28. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 28. Bölümünde Geet, Mann’ın asansörde kapalı kaldığını öğrenecek ve büyük şaşkınlık yaşayacak. Mann ise baygınlık geçirecek ve hemen hastaneye götürülecek. Naintara ise Geet ile Mann’ın bir araya gelmemesi için her yolu denemeye devam edecek. Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Hint dizisinin yeni bölümünde Mira, Geet’in Mann’ı bulabilmesi için ona yardımcı olacak. Mann ve Geet, Naintara’nın tüm engelleme girişimlerine karşı buluşmayı başaracak. Naintara ise ikilinin buluşmasını engelleyemeyeceğini anlayacak ve başka bir çözüm yolu bulmaya çalışacak. Bu sırada Dev, karısının Geet’e zarar vereceğinden korkmaya başlayacak. Yaptıkları için büyük pişmanlık duyup, bunların bedelini ödemeye hazır olan Dev’in ne yapacağı sorusu ise dizinin 28. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 3 Mart Çarşamba özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim 3 Mart 2021 Çarşamba özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümüne, Dev’in tüm yaptıklarını Mann’a itiraf edip etmeyeceği heyecanı damga vuracak. Geet ve Mann ise Naintara’nın tüm çabalarına rağmen kavuşacak. Dev, büyük pişmanlık duyup bedelini ödemek isteyecek.

Yaralı Kalbim 28. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim 28. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dram ve romantik türleri ile yayınlanan ve Hindistan’da ilk yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Hint dizisinde istemediği bir evlilik yapan Geet ve abisinin hataları yüzünden zor zamanlar yaşayan Mann’ın tesadüflerle dolu aşkı yayınlanıyor. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan dizinin 28. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.