Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Hint yapımlarından olan Yaralı Kalbim dizisi 40. Bölümü ile yayında olacak. Yaralı Kalbim 40. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Mart tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 40. Bölümünde Any, düğünü organize eden ve Naintara’nın kardeşi olan Arjun’a karşı duygusal hisler beslemeye başlayacak. Arjun ise bu fırsatı değerlendirecek ve Any’yi kullanıp Mann’dan intikam almak isteyecek. Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Geet, Mann’dan aşkını itiraf etmesini, açık cümlelerle söylemesini isteyecek. Mann ise bunun asla olmayacağını dile getirecek. Daha önce hiç kar yağmayan yaşadıkları şehre kar yağdığında Geet’in bu isteğini yerine getireceğini kaydedecek. Geet ise bu sözlere kırılacak ve istediği sözleri asla duymayacağını düşünüp üzülecek.

Yaralı Kalbim 40. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 40. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 40. Bölümünde Mann, evin bahçesine suni kar yağdırarak Geet’i şaşırtacak. Geet, Mann ile birlikte bahçeye çıktığında kar yağdığını görünce Mann’dan aşk sözlerini duymak isteyecek. Mann’ın Geet’e sevdiğini söyleyip söylemeyeceği ise yeni bölümde belli olacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin yeni bölümünde Geet, Mann’ın kendisini sevdiğini söylemesini isteyecek. Geet ile uğraşmayı seven Mann ise bahaneler öne sürerek Geet’i oyalayacak. Daha sonra ortaya çıkan Mann’ın sürprizi ise Geet’i çok sevindirecek.

Yaralı Kalbim 16 Mart özeti fragmanı izle ve oku

Hint Yaralı Kalbim dizisi 16 Mart Salı özeti fragmanı yayınlandı. Heyecanın ve temponun giderek arttığı dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Dizide ayrıca Suhasini Mulay (Savitri), Abhinav Shukla (Dev), Karishma Randhawa (Naintara) ve Kanika Maheshwari (Sasha) rol alıyor. Dizide, istemediği bir evlilik yapan ve kocası tarafından terk edilen Geet ile abisinin başına açtığı dertlerle boğuşan Mann’ın tesadüflerle başlayan ve büyük sınavlardan geçen aşkları konu ediliyor. Dizi Kanal 7 ekranlarında her akşam seyirci ile buluşuyor.