Yaralı Kalbim 41. Bölüm fragmanı özeti olan 17 Mart 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint dizisinin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 41. Bölümünde Geet, Mann’ın nihayet aşkını itiraf etmesi ile mutlu olacak. Ardından odasına dönünce, orada biri olduğunu görüp çığlık atacak. Mann ise çığlığı duyarak hemen onun yanına gidecek. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hint dizisinin merakla beklenen yeni bölümünde Mann, Geet’i bir şey olmaması için güvenlik tedbirlerini sıklaştıracak. Evin her kapısına ve penceresine kamera takılmasını isteyecek. Geet’in yatak odasındaki kameranın her açıdan çekmesini isteyecek. Onları gizlice dinleyen düşman ise Mann’ın istediği kadar kamera taktırabileceğini, yine de Geet’i kurtaramayacağını söyleyecek. Dizinin devam eden sahnelerinde ise Geet, Mann’ın düşünceli halini görerek, onun neden tedirgin olduğunu soracak. Mann ise Geet’e korkusunu göstermemeye çalışacak. Dizinin 41. Bölümünde Arjun ile Any daha da yakınlaşacak. Arjun, intikam planı için Any’yi kullanmayı sürdürecek.

Yaralı Kalbim 41. Bölüm fragmanı 17 Mart özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi 41. Bölüm fragmanı olan 17 Mart Çarşamba özeti yayına girdi. Dizinin 41. Bölümünde Mann, Arjun’u biri ile telefonda konuşurken duyacak ve onun güvenilmez biri olduğunu düşünmeye devam edecek. Geet mutfağa gidecek ve orada bir patlama meydana gelecek. Sinsi düşman ise Geet mutfakta iken kapıyı tutacak ve onun dışarı çıkmasını engellemeye çalışacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Mann, Geet’in nerede olduğunu merak edecek ve evin içinde onu aramaya başlayacak. Geet ölümle yüzleşirken, Mann onun mutfakta olduğunu fark edecek. Kapıyı açıp girmeye çalışacak ancak bunda başarısız olacak.