Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden günlük olarak yayınlanmaya devam ediyor. Yaralı Kalbim 43. Bölüm fragmanı özeti olan 19 Mart Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin ilgiyle beklenen 43. Bölümünde Mann, Geet’in sözleri ile biraz daha rahatlayacak ve kendisini daha iyi hissetmeye başlayacak. Mann, düğünden önce Geet’i görmesi yasak olduğu halde, onu görmek için odasına gizli olarak girecek. Geet ise karşısında Mann’ı görünce çok şaşıracak. Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Naintara, Mann’ın evine kimselere görünmeden girecek ve kardeşi Arjun’la bir konuşma yapacak. Naintara, Mann’dan intikam almak için Arjun’un Any’yi kullanmasını isteyecek ancak beklemediği bir cevapla karşılaşacak. Naintara’nın Geet’e karşı olan kini daha da artacak. Naintara, düğün öncesinde onunla görüşmenin bir yolunu bulacak ve Geet’in karşısına yanında getirdiği silahla çıkacak. Naintara’nın Geet’i vurup vurmayacağı ise yeni bölümde belli olacak.

Yaralı Kalbim 43. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisinin 43. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 43. Bölümünde Naintara, Geet’i öldürmek için yine bir hamle yapacak. Düğünün hemen öncesinde Geet ile konuşmak için uygun bir ortam bulan Naintara’nın amacına ulaşıp ulaşamayacağı sorusu 43. Bölümde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 19 Mart özeti fragmanı izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi 19 Mart 2021 Cuma özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin Cuma akşamı yayınlanacak olan 43. Bölümünde yine heyecan verici gelişmeler yaşanacak. Naintara, Geet’i öldürmeye çalışacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen Hint dizisi günlük olarak yayınlanıyor. Orijinal adı Geet Hui Sabse Parayi olan dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor.