Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri büyük bir heyecanla günlük olarak yayınlanmaya devam ediyor. Yaralı Kalbim 6 Mart Cumartesi özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 31. Bölümünde Geet, Dev ve Naintara’nın ona yaşattıklarından dolayı polise gidecek ve ikisinden şikayetçi olduğunu dile getirecek. Mann, tüm bu süreçlerde sevdiği kadın olan Geet’in yanından bir an olsun ayrılmak istemeyecek. Geet, daha sonra Mann’ın yanından ayrılacak ve kendisine yeni bir hayat kurmak için harekete geçecek. Geet, bu yeni hayatında Mann’ı çok özleyecek ancak kendi ayakları üstünde durmak için büyük çaba harcayacak. Yaralı Kalbim 31. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin yeni bölümünde Geet, yeni girdiği işte büyük zorluklar yaşamaya başlayacak. Mann ise Geet’i gizlice takip edip sorun yaşamaması için onu her an kollayacak. Mann daha sonra yeni bir plan yapacak ve Geet’in yeniden onun için çalışmasını sağlayacak. Geet ise bilgisi dışında gelişen bu planı bir süre sonra öğrenecek. Geet’in Mann’a tepkisinin ne olacağı ise Hint dizisinin 31. Bölümünde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim 6 Mart Cumartesi fragmanı özeti oku

Hint dizisi Yaralı Kalbim 6 Mart 2021 Cumartesi fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Hint yapımının merakla beklenen son bölümünde Geet, Mann ve diğerlerinden uzakta, kendisine yepyeni bir yaşam kurmayı isteyecek. Mann ise Geet’i yalnız bırakmak istemeyecek ve onu her adımında takip etmeyi sürdürecek. Mann bununla da yetinmeyecek ve Geet’in yeniden kendisi için çalışmasını sağlayacak.

Yaralı Kalbim 31. Bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi 31. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 31. Bölümü dizi severleri ekran başına kilitleyecek. Geet, herkesten ve her şeyden uzaklaşıp yeni bir hayatın ilk adımlarını atacak. Mann ise sevdiği kadından kolay vazgeçmeyeceğini gösterecek. Mann’ın kendisi ile ilgili planlarını öğrenen Geet’in tepkisi 31. Bölümde ekranlarda olacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Başrollerde Geet rolü ile Drasthi Dhami ve Mann rolü ile Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı fenomen Hint dizisi günlük olarak Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürecek.