Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri hız kesmeden, heyecanı daha da yükselterek izleyiciler ile buluşmayı sürdürüyor. Yaralı Kalbim 9 Mart özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin heyecanla beklenen 34. Bölümünde Mann, Geet’ten aşklarına bir şans vermesini, bu konuda harekete geçmesini isteyecek. Geet ise Mann’dan kaçmaya çalışacak ancak bu konuda başarısız olacak. Diğer taraftan Naintara’nın sinsi planları devreye girecek. Naintara, Mann ve Geet için hazırladığı yeni tuzağı harekete geçirecek. Yaralı Kalbim 34. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin merakla beklenen yeni bölümünde Dev, karısı Naintara’nın Geet’e zarar vermesinden korkacak. Dev, Naintara’yı durdurmak için delil toplamaya başlayacak. Naintara, şirkette yeni iş başı yapan Sviti’yi de kendi saflarına katacak. Sviti ile birlikte Geet’i öldürmek için büyük bir plana imza atacak. Geet’in Naintara’nın sinsi tuzağına düşüp düşmeyeceği sorusu ise Hint dizisinin 34. Bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 9 Mart özeti fragmanı izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi 9 Mart Salı özeti fragmanı olan yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Hint yapımının yeni bölümünde Naintara, intikam borularını üflemeyi sürdürecek. Geet’i öldürmeye kafasına koyan Naintara, bu konuda Sviti ile hareket etmeye başlayacak. Geet’e bir tuzak kurup beklemeye koyulacak. Geet’in tuzaktan nasıl kurtulacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Yaralı Kalbim 34. Bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi 34. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi ve dizi severlerle buluştu. Orijinal adı Geet - Hui Sabse Parayi olan ve Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizi, ülkemizde tekrar bölümleri ile günlük olarak yayınlanıyor. Heyecanın ve temponun giderek arttığı dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Dizinin 34. Bölümünde Geet, ölümle yine yüz yüze gelecek.