Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 26 Şubat Cuma Yaralı Kalbim 23. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin 23. Bölümünde Geet, Mann’ın kendisini ne kadar önemsediğiyle ilgili bir meraka kapılır. Bu merakını gidermek isteyen Geet, Mann’ı daha yakından bakmaya, onu her anlamda anlamaya çalışır. Geet bu süreçte Mann’a karşı boş olmadığını, ona duygusal bir yakınlık beslediğini anlar. Yaralı Kalbim 23. Bölüm fragmanı dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Geet, yaşadığı üzüntüleri ve acı dolu günleri hatırlar. Bu kez mutlu olmayı hak ettiğini düşünür ve kendisine doğru yaklaşan bu sevgiyi reddetmek istemez. Bu konuda kendisine söz veren Geet, mutluluğu es geçmez. Yaralı Kalbim yeni bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin 23. Bölümünde büyükanne, Geet ve Mann’ı birbirine yakınlaştırmak ister. Bunun için harekete geçen büyükanne, Mann’ın ofisinin içinde bir parti düzenler. Büyükannenin bu planının ne sonuca varacağı sonucu 23. Bölümde izleyicilerle buluşacak. Yaralı Kalbim 26 Şubat 2021 Cuma fragmanı özeti yayınlandı. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizileri arasında yer alan yapımın 23. Bölümü Cuma akşamı yayında olacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Geet ve Mann için bir parti düzenlenir. Partiyi organize eden ise büyükannedir. Büyükanne, ikiliyi yakınlaştırmak ister. Bunun için her yolu denemeyi sürdürür.

Yaralı Kalbim 23. Bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim 23. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yaralı Kalbim dizisi 23. Bölümde izleyicileri heyecanlandıracak yeni gelişmeler yaşanacak. Geet ve Mann arasındaki mesafe daha da kısalacak. İkili birbirine yakınlaşacak.

Yaralı Kalbim 26 Şubat 2021 Cuma özeti fragmanı izle

Hint dizisi Yaralı Kalbim 26 Şubat 2021 Cuma özeti fragmanı yayınlandı. Romantik ve dram türleri ile yayınlanan dizinin oyuncuları arasında Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal isimleri rol alıyor.