Kanal 7 ekranlarında her gün izleyicilerle buluşan Hint dizileri arasında yer alan Yaralı Kalbim dizisi 31. Bölümü ile Cumartesi akşamı yayında olacak. Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 6 Mart 2021 Cumartesi tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severler ile buluştu. Hint yapımının merakla beklenen 31. Bölümünde Geet, polis karakoluna giderek Dev ve Naintara’dan şikayetçi olduğunu kaydedecek. Mann, Geet’ten desteğini bir an olsun esirgemeyecek ve onun yanında yer almayı sürdürecek. Geet, amacına ulaşmasnın ardından Mann’ın yanından ayrılıp kendisine yeni bir yaşam kurmak için kolları sıvayacak. Geet, yeni yaşamında Mann’ı çok özlese de, hayat mücadelesini sürdürüp, yeni işine dört elle sarılacak. Yaralı Kalbim 31. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Hint dizisinin yeni bölümünde Mann, kendisini bırakıp giden Geet’i hatırlamaya ve özlemeye devam edecek. Onun kendisine kahve getirmesini hatırlayan Mann, aynı zamanda basın mensuplarına söylediği sözleri de unutmayacak. Tüm bunlara rağmen Mann, Geet’i unutmak bir yana, onu yakından takibi sürdürecek. Yaralı Kalbim dizisinin 31. Bölümünde Geet, yeni işine başlayacak ancak bu işinde de zor anlar yaşayacak. Mann, Geet’in başına bir gelmesin diye onu kollayacak. Mann daha sonra bir yolunu bulacak ve Geet’in tekrar kendisi için çalışmasını sağlayacak. Geet’in bu durumu ve oynanan oyunu öğrendikten sonra ne yapacağı sorusu ise Hint dizisinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hint dizisinin yeni bölümünde Geet, Mann’dan uzak kendisine yeni bir hayat kurmak için harekete geçecek. Mann ise onun yalnız kalmaması için her yolu deneyecek ve yakın takibi sürdürecek.

Yaralı Kalbim 31. Bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim Hint dizisi 31. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 31. Bölümünde yine büyük heyecan yaşanacak. Birbirini çok seven iki aşığın yeniden ne zaman kavuşacakları sorusu dizinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak. İlk bölümü 2010 yılında, final bölümü ise 2011 yılının son ayında Hindistan’da yayınlanan dizi tekrar bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında her akşam izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Yaralı Kalbim 6 Mart Cumartesi özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim dizisi 6 Mart Cumartesi özeti fragmanı yayınlandı. Yönetmeni Nissar Parvez, yapımcısı Gül Khan ve orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan dram ve romantik türündeki Hint dizisinin başrollerini Drasthi Dhami ve Gurmeet Chaudhary paylaşıyor. Heyecanın ve temponun giderek arttığı dizinin 31. Bölümünde Geet’in yeni hayatına alışma süreci ekranlara gelecek.