Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 11 Mart 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin 10 Mart Çarşamba akşamı beklenen 35. Bölümü, Kanal 7 ekranlarında Miraç gecesi programı yayınlanacağından dolayı Perşembe akşamı yeni bölümle devam edecek. Dizinin büyük bir merakla beklenen 35. Bölümünde Geet ölümden dönecek. Mann, hapisten çıkacak ve son anda yetişerek Geet’i ölümün kıyısından çekip alacak. Naintara’nın sinsi planı işe yaramayacak. Bu duruma daha da öfkelenen Naintara, Geet’in üzerine yürüyecek. Geet tam balkondan düşecekken Mann yine yetişip Geet’i çekip alacak. Mann daha sonra Geet’i bir daha yalnız bırakmayacağını dile getirecek. Büyükannenin yanına giderek, hayatının geri kalanını Geet ile geçirmek istediğini söyleyecek. Büyükanne ise bu sözler karşısında duygu dolu anlar yaşayacak. Yaralı Kalbim 35. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin 35. Bölümünde Naintara, Dev ile büyükannenin ilgisini kendi üzerine çekmek için zehri içecek. Naintara’nın akıbeti 35. Bölümde belli olacak.

Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Yaralı Kalbim Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 11 Mart tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 35. Bölümünde Mann, hapisten çıkıp Geet’in hayatını kurtaracak. Naintara’nın tüm umutları boşa çıkacak ve yenilecek. Naintara zehir içerek ölmeye çalışacak. Hindistan’da ilk bölümü 2010, final bölümü ise 2011 yılında Star One kanalında yayınlanan ve 20’şer dakikalık bölümleri ile 470 bölüm ekranlara gelen yapım Türkiye’de Kanal 7 ekranlarında tekrar bölümleri ile izleyicilerle buluşuyor.

Yaralı Kalbim 35. Bölüm özeti fragmanı izle

Yaralı Kalbim dizisi 35. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan, dram ve romantik türleri ile ekrana gelen ve ilk yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizide Mann ve ile Geet arasında yaşanan büyük aşk ve ikilinin yaşadıkları büyük zorluklar ekrana taşınıyor.