Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin’in 202. Bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu. Yemin 10 Mart fragmanı ve özeti hakkındaki detaylar ortaya çıktı. Dizinin son bölümünde Reyhan’ı kötü bir sürpriz bekliyor. Oyuncuları arasında Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel ve Yaghmur Shahbazova olan dizi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında, saat 20.00’de izleyici ile buluşuyor. Yemin’in fragman ve yeni bölüm özet detayları haberimizde yer alıyor.

YEMİN 202. BÖLÜM FRAGMANI (10 MART FRAGMANI)

Yemin dizisi 202. Bölüm fragmanı (Yemin 10 Mart fragmanı) izleyici ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Reyhan, Emir’den gelecek güzel haberi bekleyecek. Nebahat’in ise Reyhan için kötü bir sürprizi olacak. Koğuşta bayram havası eserken diğer taraftan Nebahat içten içe hain planının sonuçlarını bekleyecek.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin’in son bölümünde Reyhan, Firdevs’in çantasına koyduğu uyuşturucudan habersiz şekilde Emir’den gelecek güzel haberleri bekleyecek. Masal’ın gayreti ile iyice yakınlaşan Narin ile Kemal ise bu durumdan pek de şikayetçi olmayacak. Dizinin yeni bölümünde Narin’i de büyük bir sürpriz bekliyor.