Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 211. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Hafta içi her gün saat 20.00’de yeni bölümü yayınlanan Kanal 7 dizisi Yemin’in 23 Mart 2020 fragmanı çok konuşulacak. Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür olan dizinin fragman detayları içerikte yer alıyor.

YEMİN 211. BÖLÜM FRAGMANI – 23 MART FRAGMANI

Yemin dizisi 211. Bölüm fragmanı olan 23 Mart 2020 Pazartesi fragmanı yayına girdi. Yemin’in son bölümünde Emir, karısı Reyhan’ı hastaneye yetiştirecek. Reyhan ve Emir’de bebek heyecanı asıl şimdi başlayacak. Aşkları için büyük savaşlar veren çiftimiz mutluluğa nihayet kavuşacak mı? Sorusu yeni bölümde cevap bulacak.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı ve özeti izleyici ile buluştu. Yemin’in yeni bölümünde Cavidan’ın oyunlarının sonu gelecek ve Cavidan büyük bir tehditle karşı karşıya kalacak. Kemal ise Narin’e evlenme teklif edecek. Yemin’in yeni bölümü 23 Mart Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak.