Yemin son bölüm fragmanı Kanal 7 televizyonunun sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. İzleyicilerin merakla beklediği Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı çok ses getirecek. Yemin 30 Mart 2020 Pazartesi fragmanı olan Yemin 216. Bölüm fragmanı ve tanıtımı yayında. Hafta içi her gün saat 20.00’de Kanal 7 televizyonunda seyirci ile buluşan dizinin büyük bir hayran kitlesi var. Aşkları için savaş veren aşıkların dizisinde Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür adlı oyuncular rol alıyor. Emir ile Reyhan, Kemal ile Narin aşkı Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

YEMİN 216. BÖLÜM FRAGMANI – 30 MART FRAGMANI

Yemin dizisi 216. Bölüm fragmanı olan Yemin 30 Mart 2020 Pazartesi fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Zor zamanlarda yaşayan büyük aşkların dizisi Yemin’de seyirciler duygudan duyguya sürüklenmeye devam ediyor. Büyük sırların ve yeni düşmanların ortaya çıktığı Yemin dizisi Kanal 7 ekranlarında devam ediyor.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan, yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut’un oturduğu Yemin dizisini Karamel Yapım yapıyor. Özge Yağız’ın Reyhan rolünde, Gökberk Demirci’nin Emir rolünde izleyici ile buluştuğu dizinin yeni bölümü önümüzdeki hafta başı ekranda olacak.