Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 217. Bölüm fragmanı ve özeti dizi severler ile buluştu. Reyhan’ın Emir’e karşı güveninin sarsılacağı yeni bölümde, Reyhan yeni gerçeklerle yüzleşecek. Karamel Yapım tarafından çekilen, hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür isimlerinin yer aldığı Yemin dizisi 31 Mart Salı fragmanı ekranlara geldi. Hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de yayınlanan dizinin son bölüm fragman detayları ortaya çıktı.

YEMİN 217. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN 31 MART FRAGMANI

Yemin dizisi 217. Bölüm fragmanı olan Yemin 31 Mart fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Sevilen dizinin son bölümünde Reyhan, Cavidan sayesinde Emir’in her şeyi bildiğini öğrenecek ve yıkılacak. Büyük bir yıkım yaşayan Reyhan, duygusal olarak son darbeyi de kocasından yemiş gibi hissedecek. Cavidan ise bütün foyasını ortaya dökecek video kaydını aramaya başlayacak ve evin altını üstüne getirecek.

YEMİN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Yemin’in Salı günü yayınlanacak yeni bölümünde Kemal, her şeyin bittiğini düşünmeye başlayacak ve boşanma işlemlerini başlatacak. Gerçeklerden habersiz olarak Narin’in bunu istediğini düşünen Kemal, bir an evvel boşanmak isteyecek. Kemal ve Narin mahkemeye çıkacaklar ve son kararlarını verecekler.