Yemin yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Reyhan’ın büyük bir çıkmaza gireceği ve Emir’e kırgınlığı yüzünden onunla konuşmayacağı son bölümde, çıkmaza giren Reyhan’ın ne yapacağı merak konusu olacak. Yemin 218. Bölüm fragmanı olan Yemin 1 Nisan fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sevilen Türk dizisi Yemin, hafta içi her gün saat 20.00’de yayınına devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün rol aldığı, Nazmiye Yılmaz’ın hikayesini oluşturduğu Yemin dizisi son bölüm fragmanı ve yayın detayları ortaya çıktı.

YEMİN 218. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM FRAGMANI

Yemin 218. Bölüm fragmanı olan Yemin’in son bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Reyhan, üzerine binen yüklerin ağırlığı altında ezilecek. Neye üzüleceğine şaşırmış bir vaziyette olan Reyhan, Emir’e olan kırgınlığından dolayı da ondan teselli bulamayacak. Reyhan’ın yüklerinden kurtulmak için duygusal bir hesaplaşmaya ihtiyacı olacak. Bunun için yalnız kalmak isteyen Reyhan, boynundaki kolye ile tehlikeyi üzerine çekecek.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 1 NİSAN ÇARŞAMBA FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 1 Nisan 2020 Çarşamba fragmanı ekranlarda. Yemin’in son bölümünde hakimin sürpriz kararı ile herkes şaşkına dönecek. Mahkeme uzman görüşüne gerek görecek ve Narin ile Kemal’i aile terapistine gönderecek. Kemal ile Narin’in terapisti ikna etmeye çalışıp uzman raporunu alıp almayacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.