Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’de izleyici ile buluşan dizinin son bölümünde Reyhan Emir’den hesap sormak isteyecek ancak bir türlü Emir ile yüzleşemeyecek. Emir ise Cemre ve Talaz’ın serbest kaldığını öğrenecek ve Reyhan için korkmaya başlayacak. Yemin dizisi 2 Nisan Perşembe fragmanı olan Yemin 219. Fragmanı Kanal 7’nin sosyal mecralarından paylaşıldı. Aşkları için büyük savaşlar ve sınavlar verenlerin öyküsü yeni bölümü ile devam edecek.

YEMİN 219. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN SON BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi 219. Bölüm fragmanı olan Yemin son bölüm fragmanı yayına girdi. Sevilen dizinin yeni bölümünde Gülsüm ile hesaplaşmasını gerçekleştiren Reyhan, Emir ile de hesaplaşmak isteyecek. Cemre ile Talaz’ın serbest kaldığını bilen Emir ise karısı için tedirgin olacak. Reyhan’ın bir an bile yalnız kalmasını istemeyen Emir, kendince yöntemler geliştirecek. Cavidan ise kaydı aramaya devam edecek.

YEMİN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN 2 NİSAN FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de yayınlanan Yemin’in 2 Nisan Perşembe fragmanı dizi severlerin ilgisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Kemal, önce karşı çıksa da mahkemenin kararına uyup aile terapistine gitmek zorunda kalacak. Terapistin telkin ve ödevlerine direnmeye çalışan Kemal, bir yandan da raporu almak için gayret gösterecek. Terapistin ise Kemal ve Narin’den ilginç bir isteği olacak.