Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisi yeminin 220. Bölümü izleyici ile buluşacak. Reyhan’ın Cavidan’ın tuzaklarını çözeceği ve yakalayacağı son bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Yemin 220. Bölüm fragmanı yayında mı? Yemin 3 Nisan Cuma fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Emir’i ve Reyhan’ı büyük sürprizlerin beklediği yeni bölümü bekliyor. Hafta içi Kanal 7’de saat 20.00’de yayınlanan Yemin dizisinin yeni bölüm fragmanı bir çok soru işaretini açıklığa kavuşturdu. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür olan Yemin dizisi Karamel Yapım tarafından hazırlanıyor. Sevilen dizinin senaryosunu ise Nazmiye Yılmaz yazıyor.

YEMİN 220. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN SON BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi 220. Bölüm fragmanı olan Yemin son bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Cavidan tam kolyeye uzanırken Reyhan uyanacak ve Cavidan’ı bileğinden yakalayacak. Reyhan tam bir şeyleri çözecek derken Cavidan yine bir ustalıkla rol yapacak ve paçayı kurtaracak. Reyhan ile Emir’in aralarında buzlar ise henüz erimeyecek. Takip programını öğrenen Reyhan iyice çileden çıkacak.

YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN 3 NİSAN CUMA FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 3 Nisan 2020 Cuma fragmanı ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümünde Narin ve Kemal birbirlerine sevmediklerini söyleyemeyecek. Her şey gün gibi ortadadır ancak yine de raporu almayı başaracaklar. Boşanmaya engel olmaya çalışan Hızır ile Şehriye’nin akıllarında ise bir plan olacak. Narin ve Kemal’in boşanma konusunda söyleyeceği son sözler yeni bölümde izleyici ile buluşacak.