Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 224. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Büyük heyecan yaratan fragman kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişti. Yemin 9 Nisan Perşembe fragmanı yeni sorular ortaya attı. Cemre, intikam için Reyhan’ın peşine düşüyor ve yarım bıraktığı işi tamamlayacağını, intikamını alacağını söylüyor. Cemre’nin şok hareketinin sonucu son bölümde ortaya çıkacak. Kanal 7’nin sevilen Türk dizisinin 224. Bölümü 9 Nisan’da saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.

YEMİN 224. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi 224. Bölüm fragmanı olan Yemin yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yemin dizisinin son bölümünde Emir ve Reyhan’ı bebek heyecanı saracak. Reyhan Emir’e mükemmel bir baba olacağını söyleyecek. Cemre ise Reyhan’a zarar vermek için evine girecek ve Reyhan uyurken yanına yaklaşacak. Cemre’nin Reyhan’a ne yapacağı 224. Bölümde ortaya çıkacak.

YEMİN 9 NİSAN PERŞEMBE FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisi 9 Nisan Perşembe fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür’ün olduğu, proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait Yemin dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut oturuyor.