Yemin dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Reyhan tüm gerçekleri Emir’e anlatıyor. Bebek doğarsa hayati tehlikesinin olacağını söylüyor. Emir ise Reyhan’dan vazgeçmeyeceğini haykırıyor. Yemin yeni bölüm fragmanı olan Yemin dizisi 236. Bölüm fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Türk dizisi Yemin tüm heyecanı ile sürüyor. Oyuncuları arasında Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova ve Gül Arcan Gürses olan ve Pazartesi ile Cuma günleri arasında yayınlanan Yemin dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Bebeğin akıbetini öğrenmek isteyen izleyiciler, Emir ile Reyhan’ın yüzleşmesinde ekran başına kilitlenecek. Yemin 27 Nisan Pazartesi fragmanı ve özeti ile yayın detayları ortaya çıktı.

YEMİN 236. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin 236. Bölüm fragmanı olan Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Taşrada doğmuş ve geleneksel tarzda yetişmiş genç bir kızın öyküsüyle başlayan Yemin dizisinde Emir ile evlenen Reyhan’ın dramı ekranlara geliyor. Dizinin son bölümünde Cavidan’ın ne olacağı ise merak konusu oldu.

YEMİN 27 NİSAN PAZARTESİ FRAGMANI YAYINDA

Yemin dizisi 27 Nisan Pazartesi 2020 fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanacak dizinin proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özen ile Serkan Mut oturuyor.