Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 241. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emir’in ikna çabaları devam etmiş, Reyhan ise bebeğini aldırmamak için direnmeye devam etmişti. Emir, Reyhan’dan bir tercihte bulunmasını istemiş, “Ya bebek, ya ben” demişti. Bu duruma dayanamayan Reyhan fenalaşmış ve hastaneye yatırılmıştı. Kemal ve Narin cephesinde ise belirsizlik devam etmiş, Kemal hasta yatağında iken Narin onun başından ayrılmamıştı. Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 4 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı yayına girdi. Yeni bölümde Reyhan ameliyat olacak, Narin ise Kemal’in başında beklemeye devam edecek.

ÖZGE YAĞIZ (REYHAN) YEMİN DİZİSİNDEN AYRILIP KURULUŞ OSMAN’A GEÇİYOR

YEMİN 241. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 241. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Reyhan’ın zor bir ameliyata girdiği ve hayati tehlikesinin olduğu görülüyor. Emir ise önemli bir karar veriyor. Ameliyat’ta Reyhan’ın bebeği alınacak mı? Sorusu yeni bölümde cevap bulacak.

YEMİN 4 MAYIS 2020 PAZARTESİ FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisinin 4 Mayıs 2020 Pazartesi fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında Pazartesi ile Cuma günleri arasında yayınlanan ve adım adım finale ilerleyen dizinin başrol oyuncusu Özge Yağız’ın başka bir diziyle anlaştığı için Yemin dizisinden ayrıldığı gündeme gelmişti.