Kanal 7 ekranlarının sevilen Türk dizisi Yemin’de heyecan tırmanıyor. Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 243. Bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Cavidan hanım ailedekileri aynı masada topluyor ve torununun doğacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söylüyor. Evde artık umutsuzluğa yer olmadığını söyleyen Cavidan hanım, torunun geldiğini hatırlatıyor. Reyhan ise bir hastanede kendisi ile aynı durumda olan bir hastayı görmek için Emir ile birlikte hastaneye gidiyor. Yemin dizisi son bölüm fragmanı olan Yemin 6 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Reyhan’ın bebeğinin sağlıklı doğmasını bekleyen dizi severler, dizinin yeni bölümünü bekliyor. Yemin dizisi fragman ve yayın detayları ortaya çıktı.

YEMİN DİZİSİ BAŞROL OYUNCUSU ÖZGE YAĞIZ (REYHAN) DİZİDEN NEDEN AYRILDI, HANGİ DİZİYE GEÇİYOR? SORULARI YANIT BULDU

YEMİN 243. BÖLÜM FRAGMANI – YEMİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Yemin 243. Bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Cavidan’ın ezeli düşmanı yine pusuda bekleyecek ve Cavidan da tedirgin olacak. Reyhan ve Emir çifti ile Kemal ve Narin çifti bir araya gelerek hastanede buluşacaklar ve durumu Reyhan’a benzeyen hastaya bakacaklar. Emir, hastanın çok perişan göründüğünü söyleyerek umutsuzluğa kapılacak.

YEMİN 6 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA FRAGMANI YAYINLANDI

Yemin dizisinin 6 Mayıs 2020 Çarşamba fragmanı yayına girdi. Aşkları için büyük savaşlar ve sınavlar veren çiftlerin hikayesi Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür isimlerinin yer aldığı dizide finale yaklaşılıyor.