Uzun bir aranın ardından hayran kitlesi ile buluşacak olan Zalim İstanbul dizisi ile ilgili pek çok sorunun cevabı merak ediliyor. Zalim İstanbul dizisi hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta oynuyor? Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak? Sorularının cevabı aranıyor. Avşar Film tarafından çekilen ve Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizisinin öyküsü Sırma Yanık’a ait. Dizinin senaryosunu ise Aysun Erdoğan, Seda Çakır Avunduk ve Özlem Taşağal Yakıcı yazıyor. Agah rolünde Fikret Kuşkan’ın, Seher rolünde Deniz Uğur’un, Şeniz rolünde Mine Tugay’ın, Cenk rolünde Ozan Dolunay’ın ve Damla rolünde Simay Barlas’ın başrolde olduğu Zalim İstanbul dizisinin merak edilen yayın detayları ortaya çıktı.

ZALİM İSTANBUL DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen Zalim İstanbul dizisi 8 Haziran 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Agah, Ceren’i köşkten kovacak. Cemre’nin ise kardeşinin Karaçayları hayatını alt üst etmesini engelleyip engelleyemeyeceği sorusu yanıt bulacak.

ZALİM İSTANBUL DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Entrikanın hiç bitmediği ve izleyenleri ekran başına kilitlemesini bilen Zalim İstanbul dizisi Kanal D kanalında, saat 20.15’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Ceren kendisine yapılanın acısını çıkartmak için harekete geçecek. Cenk ise yaşadığı karmaşanın içinde kaybolduktan sonra Nedim ile hesaplaşacak.