Zalim İstanbul dizisinin 36. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman başlıyor? Zalim İstanbul hangi gün oynuyor? Zalim İstanbul hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına cevap arayan izleyiciler, sevilen dizinin son bölüm yayın detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay ve Simay Barlas'ın rol aldığı, entrikaların ve skandalların eksik olmadığı dizinin yeni bölümüne dair yayın detayları ortaya çıktı. Yeni bölümde Başak, bebekle birlikte köşke dönecek ve Ceren hayatının şoku ile karşılaşacak.

ZALİM İSTANBUL NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm 23 Mart 2020 Pazartesi günü oynuyor. Dizinin son bölümünde Nedim ve Cemre öğrendikleri gerçekle şaşkına dönecekler. Ceren bebeğini kucağına alamadan Başak bebekle birlikte ortadan kaybolacak. Cenk ise annesi hakkındaki gerçeği öğrenip soluğu babasının yanında alacak.

ZALİM İSTANBUL HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Zalim İstanbul dizisi son bölüm Kanal D kanalında, saat 20.00’de yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Agah, oğlu ile omuz omuza yürüyeceklerini düşünürken Cenk’in bu duruma tepkisi ortaya çıkacak. Agah kimsenin beklemediği bir anda köşkü yerinden oynatacak hamleyi yapacak. Ceren ise bebeğine kavuşacak.