Zemheri dizisi 7. Bölümü ile ekranlarda olacak. Zemheri dizisinin yeni bölüm yayın gününü öğrenmek isteyen dizi severler, Zemheri ne zaman? Zemheri hangi gün oynuyor? Zemheri hangi kanalda yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Aleyna Özgeçen, Lila Gürmen, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor olan Zemheri dizisinin merak edilenleri ortaya çıktı.

ZEMHERİ DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zemheri dizisi yeni bölüm 26 Şubat 2020 Çarşamba günü oynuyor. Zemheri 7. Bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde Ertan, Firuze’yi çok zor bir kararın eşiğine sürüklüyor. Firuze ile Ertan’ı el ele gören Ayaz’ın yaşadığı hayal kırıklığı ise gözlerinden okunuyor. Ertan Firuze ile nikah masasına oturuyor.

ZEMHERİ DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zemheri dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Zemheri’nin son bölümünde Firuze, babasının kurtulmasına sevinmeye fırsat bulamadan, kendisinin Elvan’ın özgürlüğü için yeni bir mücadelenin başlangıcında buluyor. Ayaz ise Firuze için endişelenmeye devam ediyor. Berrak, Ayaz’ı kaybetmemek için yeni bir planın peşine düşer.