Zümrüdüanka dizisinde heyecan sürüyor. Zümrüdüanka dizisi hangi gün oynuyor? Zümrüdüanka dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm ne zaman başlıyor? Zümrüdüanka dizisi nerede çekiliyor? Sorularının yanıtını arayan dizi severler, dizinin yayın günü ve ayrıntılarını araştırmayı sürdürüyor. Pastel Film tarafından çekilen, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yapımcı olduğu, Serhan Şahin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu 5 kişilik bir ekip yazıyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolde olduğu yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Menderes Samancılar, İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüpoğlu da rol alıyor. Zümrüdüanka dizisi hakkında merak edilen sorular içeriğimizde yanıt buluyor.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ekranların sevilen yapımlarından olan Zümrüdüanka dizisi her hafta Cumartesi günü oynuyor.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Zümrüdüanka dizisi Fox TV kanalında yayınlanıyor. Sevilen dizide heyecan her hafta yayınlanan yeni bölümlerle devam ediyor.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm 14 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 20.00’de başlıyor. Sevilen dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra yeni bölümü ekranlara geliyor.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Doğa harikalarının sık sık ekranlara yansıdığı Zümrüdüanka dizisi Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin çekimleri için Ürgüp’ün Karağandere Mahallesi’nde set kuruluyor.