Zümrüdüanka dizisi 23. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin çekim ve yayın detaylarını merak eden dizi severler, Zümrüdüanka hangi gün oynuyor, hangi kanalda? Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtını araştırıyor. Pastel Film tarafından çekilen Zümrüdüanka dizisini Serhan Şahin yönetiyor. Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yapımcı olduğu dram türündeki dizinin başrollerini Serhat Demirkan rolünde Alp Navruz ve Zümrüt Kuloğlu rolünde Ceren Yılmaz paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Menderes Samancılar ve Serhat Özcan ile Gökçe Eyüpoğlu rol alıyor. Zümrüdüanka dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin başlama saati ortaya çıktı.

ZÜMRÜDÜANKA HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. 23. Bölümü ile ekranlara gelecek dizinin yeni bölümünde Zümrüt’ün ani rahatsızlığı ile ortaya çıkan sağlık sorunu, genç çifti yeni bir sınavın eşiğine getirecek. Çift, bu sınavdan ya güçlenerek ya da ayrılacak çıkacak.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm 16 Aralık 2020 Çarşamba günü başlıyor. Dizinin 23. Bölümünde Suhandan’ın hamileliği konakta soğuk rüzgarlar estirecek. Sağlanan ateşkes ile Özgüçleri hayatlarından çıkardıklarını düşünen Demirkanlar, kendilerini yeniden bir kaosun ve karmaşanın içinde bulacak. Bu hamileliğe tek sevinen ise Zümrüt olacak.

ZÜMRÜDÜANKA HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Zümrüdüanka Fox TV kanalında oynuyor. Dizinin 23. Son bölümünde Adım adım Demirkan olmaya doğru giden Meliha’nın yaptığı bir hata, hem Zümrüt’ü hem de ailesini utanca boğacak. Ülfet ve Rüstem arasında yaşanan büyük hesaplaşma, o güne kadar iki tarafın da sakladığı bir sırrı ortaya dökecek.

ZÜMRÜDÜANKA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölümü saat 20.00’de başlıyor. Girdikleri tüm sınavlardan güçlenerek çıkmayı bilen Zümrüt ve Serhat, önlerindeki tek seçeneği kabul ederek kendilerine yeni bir sayfa açacaklar. Ancak bu sayfada onlarla birlikte üçüncü bir kişi daha olacak.