Zümrüdüanka dizisi tüm heyecanı ile televizyon ekranlarında dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Zümrüdüanka dizisinin yayın detaylarını merak eden izleyiciler, Zümrüdüanka ne zaman, saat kaçta başlıyor? Zümrüdüanka dizisi hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtını araştırıyor. Başrollerini Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın paylaştığı Zümrüdüanka dizisinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin oturuyor. Kalabalık bir senaryo ekibine sahip olan dizi Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Pastel Film tarafından çekilen dizi dram türü ile ekranlara geliyor. Zümrüdüanka dizisi yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati sorularının yanıtları ortaya çıktı.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 24. Bölümünde Zümrüt ve Serhat, doğal yoldan ebeveyn olmayacaklarını öğrenecekler ve taşıyıcı anneliği düşünmeye başlayacaklar. Azimet ise bunun için Deniz’i önerecek. Böyle hassas bir konuda bile Zümrüt’ün saf dışı edilmeye çalışılması ikisini de çileden çıkaracak. Serhat’ın önceliği Zümrüt olacak ve o ne isterse öyle yapılacak.

ZÜMRÜDÜANKA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm 23 Aralık 2020 Çarşamba akşamı başlıyor. Dizinin 24. Bölümünde Meliha, Latif’in cebinden para dolu zarfı alarak kayıplara karışacak ve başta babası olmak üzere herkesi büyük hüsrana uğratacak. Verdiği ani ve çocukça karar, onu geri dönülmez bir yola sokacak.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi Fox TV kanalında oynuyor. Dizinin son bölümünde, Behram’a yakalanmaktan kıl payı kurtulan Canan, içinde bulunduğu durumun önemini kavramaya ve Abbas’la girdiği bu sonu olmayan ilişkiyi sorgulamaya başlayacak.

ZÜMRÜDÜANKA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin yeni bölümünde, bir an önce aile olmak isteyen Zümrüt Serhat çifti, Kıbrıs’a gitme kararı alacak. Azimet ise son kozunu oynayacak ve roller yeniden değişecek.