Kadın dizisi yeni bölümü olan 78. Bölümü ekranlara gelecek. Kadın dizisi son bölüm fragmanı olan 78. Bölüm fragmanı dizinin sosyal medya kanallarından paylaşıldı. Dizinin yayın günü ve ayrıntıları ise merak edilmeye devam ediyor. Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı olan 78. Bölüm fragmanı yayında mı? Kadın dizisi son bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Soruları yanıt arıyor. Özge Özpirinçci’nin başrolde yer aldığı, oyuncu kadrosunda Seray Kaya, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, Ahmet Rıfat Şungar, Tuğçe Altuğ, Fatma Hümeyra Akbay, Pınar Çağlar Gençtürk ve Kübra Süzgün’ün yer aldığı Kadın dizisi yeni bölüm yayın notlarına dair sorular haberimizde yanıt buluyor.

KADIN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI (78. BÖLÜM FRGAMANI) YAYINDA MI?

Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı olan 78. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayına girdi ve izlenme rekorları kırıyor. Kadın dizisi 78. Bölüm 2. Fragmanı 1 milyon 200 binin üzerinde izlenme sayısına erişti. Kadın dizisinin büyük bir hayran kitlesi var ve dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kadın dizisi son bölüm 14 Ocak 2020 Salı günü, Fox TV kanalında yayınlanacak. Dizinin 78. Bölümü dizi severler ile önümüzdeki hafta buluşacak.

KADIN DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kadın dizisi yeni bölüm hafta Salı günü (14 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde heyecanın dozu daha da yükselecek.