Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün yayın günü beklenmeye devam ediyor. Yılbaşı tatiline giren ve son bölümü hala yayınlanmayan dizinin 7. Bölümünü ve 7. Bölüm fragmanını merak eden dizi severler, Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı olan 7. Bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Kuruluş Osman son bölüm hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’i Osman rolünde izlediğimiz Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları arasında ayrıca Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar ve Özge Törer yer alıyor. Dizinin yeni bölüm yayın notları haberimizde cevap buluyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı olan 7. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Kanal yönetiminden bu konuda bir duyuru ya da açıklama yapılmadı.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm 15 Ocak 2020 Çarşamba günü yayınlanacak. Kuruluş Osman 7. Bölümü önümüzdeki haftanın ortasında izleyici ile buluşacak. Uzun bir aranın ardından dizi kaldığı yerden devam edecek.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisi son bölüm önümüzdeki hafta Çarşamba günü (15 Ocak), ATV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin 6. Bölüm özet sahnelerinin ardından yeni bölümü ekranlarda olacak.