La Casa de Papel için geri sayım başladı. Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği İspanyol dizisinin 4. sezonunun başlamasına kısa bir süre kaldı. Dizinin hayranları, La Casa de Papel dizisinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Bu konuyla ilgili Netflix'ten resmi açıklama geldi. Peki La Casa de Papel dizisinin 4. sezonu ne zaman çıkacak, yayın tarihi ne? Oyuncuları kimler olacak? İşte detaylar...

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

La Casa de Papel dizisiyle ilgili dizinin yönetmeni, kısa bir süre önce yaptığı açıklama ile dizinin final yapacağı yönündeki iddiaları yalanlamıştı. İddiaların gerçek olmadığını açıklayan yönetmene destek Netflix'ten geldi. Netflix resmi internet sitesi, dizinin başlangıç tarihinin 3 Nisan 2020 olduğunu duyurdu. Böylece La Casa de Papel dizisinin 4. sezon yayın tarihi de netleşmiş oldu.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON OYUNCULARI - BERLİN VAR MI?

La Casa de Papel dizisiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de, dizinin oyuncuları oldu. La Casa de Papel'in 3. sezonunda kadroya yeni isimler katılmıştı. Berlin, daha önceki sezonda hayatını kaybetmesine rağmen ara ara görülmüştü. La Casa de Papel'in 4. sezonunda da Berlin'in kısa da olsa bazı anlarda görünmesi bekleniyor. Dizinin 4. sezon kadrosu ise henüz açıklanmadı. Dizinin kadrosunun belli olmasının ardından haberimizden öğrenebilirsiniz.