Masterchef Türkiye heyecanı TV8 ekranlarında hafta içi devam ediyor. Her hafta 1 yarışmacının elendiği ve final haftasına girilen yarışmanın iddialı isimlerinden biri de Batuhan Bayır olmuştu. Masterchef Türkiye’yi izleyenlerin yakından takip ettiği Batuhan Bayır’ın yaşamı, yaşı ve memleketi de merak konusu oldu. Masterchef Batuhan Bayır kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef Batuhan elendi mi? Soruları cevap arıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun sunduğu ve jüri üyesi olduğu Masterchef’te yarışan Batuhan Bayır hakkında merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR ELENDİ Mİ?

Masterchef Türkiye’de yarışan Batuhan Bayır elendi. Batuhan, yarışmadan en son elenen isim oldu. Güzide, Alican, Cemre ve Ekin yarışmaya devam eden isimler oldu. Masterchef şefleri Batuhan’ın elenmesinin ardından övgü dolu sözlerle veda etmişti.

BATUHAN BAYIR KİMDİR?

Batuhan Bayır 1997 İstanbul doğumludur. Genç yaşına rağmen kariyerinde önemli bir noktaya gelen ve aşçılık deneyimini yeni tecrübelerle geliştiren Batuhan Bayır, İzmir Çeşme’ye bağlı turistik semt Alaçatı’da da bir süre çalıştı ve ardından İstanbul’a giderek kariyerine İstanbul’da devam etti.

BATUHAN BAYIR KAÇ YAŞINDA

1997’de doğan Batuhan Bayır 22 yaşındadır. Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu, Batuhan’ın genç yaşında önemli deneyimler kazandığını, bu yolda devam etmesi gerektiğini söylemişti.

MASTERCHEF SOMER ŞEF KİM, ASLEN NERELİ, BOYU KAÇ, SEVGİLİSİ KİM, EVLİ Mİ?

BATUHAN BAYIR NERELİ?

Masterchef Türkiye’de yarışan ve İstanbul doğumlu olan Batuhan Bayır aslen Çukurovalıdır. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya katılan Batuhan’ın annesi, kendilerinin Çukurovalı olduklarını dile getirmişti.