Masterchef'te büyük final, bu akşam ekranlara geliyor. 20 yarışmacı ile başlayan ve finalde son 2 ismin kaldığı yarışmada şampiyon, bu akşam saat 19.30'da başlayacak programla belli olacak. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'in başlamasına kısa bir süre kala yarışmacılardan Güzide merak konusu haline geldi. Peki Masterchef Güzide elendi mi? Nereli, eşi ve yaşı merak konusu oldu. İşte detaylar...

MASTERCHEF GÜZİDE ELENDİ Mİ?

Masterchef yarışmacılarından Güzide Mertcan, dün yapılan yarışmalar sonunda Masterchef'e veda etti. Sosyal medyadaki yorumlar nedeniyle morali bozuk olan Güzide, böylece yarışmada finale kalamadı.

MASTERCHEF GÜZİDE NERELİ

Masterchef yarışmacılarından Güzide, İzmir'de doğdu. Eğitimini Manisa Celal Bayar Üniversitesinde tamamlayan Güzide Mertcan, daha sonra kardeşiyle birlikte İstanbul'a taşınarak çalışmaya başladı.

MASTERCHEF GÜZİDE EŞİ

Masterchef yarışmacılarından Güzide, Mustafa Mertcan ile evli. Bir teknoloji şirketinin sahibi olan Mustafa Mertcan, yurt dışına ihracat yapıyor. Mustafa Mertcan, son dönemin tanınan iş adamlarından biri haline geldi.

MASTERCHEF GÜZİDE YAŞI

Masterchef yarışmacılarından Güzide, 1988 tarihinde doğdu. 31 yaşındaki Güzide Mertcan'ın doğum tarihi ise gün ve ay olarak bilinmiyor. Bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF GÜZİDE NEDEN AĞLADI

Masterchef yarışmacılarından Güzide Mertcan, kimseye yanlış örnek olmak istemediğini ve kendisini gören insanların, kendisi hakkında yanlış düşüncelerde olduğunu ifade etti. Son programda gözyaşlarını tutamayan Güzide Mertcan, Cemre ve Alican'ın finali kendisinden daha fazla hak ettiklerini ifade etti.