Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen tarihi dizinin son bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak eden izleyiciler, Payitaht Abdülhamid 103. Bölüm hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Payitaht Abdülhamid dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? Payitaht Abdülhamid bu hafta var mı? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Gürkan Uygun ve Başak Daşman’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi 103. Bölüm ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Payitaht Abdülhamid dizisi 10 Ocak 2020 Cuma günü, TRT 1 kanalında yayınlanacak. Dizinin 103. Bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde ticaret yollarının değiştirilmesi için yapılan hamle ve bu hamleden çekinen devletlerin Osmanlı’ya karşı harekete geçmesi konu edilecek.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NE ZAMAN, BU AKŞAM VAR MI?

Payitaht Abdülhamid dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Saat 20.00’de başlayacak dizinin önce özet görüntüleri, ardından yeni bölümü dizi severlerle buluşacak. Payitaht Abdülhamid’in 103. Bölümünde Halil Halid’i zor günler bekliyor.