Ramo dizisi için geri sayım başladı. Kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener ve Görkem Sevindik gibi isimlerin bulunduğu Ramo dizisinin çekimleri başlarken artık akıllarda tek soru var: Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Show TV'de yayınlanacak olan dizinin nerede çekildiği, konusu ve ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte detaylar...

RAMO DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Merakla beklenen Ramo dizisinin ilk etapta İstanbul'da çekildiği iddiaları bulunmaktaydı ancak daha sonra bunun gerçek olmadığı ortaya çıktı. Ramo dizisiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri olan çekimlerin nerede yapıldığı sorusu ise cevap buldu. Ramo dizisi, Adana'nın çeşitli bölgelerinde çekiliyor. İlk bölümün yayınlanmasının ardından Adana'nın hangi bölgelerinde çekim yapıldığı da netlik kazanacak.

RAMO DİZİSİ KONUSU?

Ramo dizisi, iki aile arasında yaşanan mücadelenin ardında birbirlerine hasret kalan iki aşığın hayatını anlatacak. Avukat Sibel ve Ramo'nun birbirlerine kavuşup kavuşamayacağını ise zaman gösterecek.

RAMO NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ramo dizisinin ne zaman başlayacağı halen gizemini korurken kısa süre içinde Show TV'den resmi açıklamanın gelmesi ve hayranlarının hasretinin biteceği ifade ediliyor.