Show TV ekranlarında her Salı saat 20:00’de ekranlara gelen baba dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak bulunuyor. İlk bölüm ile seyircileri ekrana kilitleyen dizinin oyuncu kadrosunda ise deneyimli oyuncular bulunmakta. Dizinin son bölümünü veya diğer bölümlerini kaçıranlar resmi yayın kanalından veya diğer dizi platformlarından da kolaylıkla diziyi izleyebilir. Baba dizisini izlemek için arama motoruna Baba son bölüm izle yazılması yeterli olmaktadır.

Baba Dizi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Nasıldır?

Konusu ile büyü ilgi toplayan dizinin ana teması genel olarak şu şekilde. Saruhanlı soyadına sahip bir aile bir uçak yolculuğu sırasında kaza geçiriyor. Kaza sonrasında ise ilginç bir gerçek gün yüzüne çıkıyor. Bu gerçek ile birlikle ailenin hayatı tamamen değişiyor. Özellikle ailenin babası psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığında ise Emmy ödüllü aktör Haluk Bilginer Emin Saruhanlı karakterine hayat vermektedir. Öte yandan Emin Saruhanlının oğlu Kadir Saruhanlı karakterine ise Tolga Sarıtaş hayat vermektedir. Bu oyuncular dışında Dilara Aksüyek, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurttaş, Beril Pozam, Osman Akça ve Taner Rumeli’de ana karakterlere hayat veren oyunculardır. Baba son bölüm izle platformları aracılığıyla dizi oyuncularını yakından takip edebilirsiniz.

Baba Dizisi Kaç Bölüm?

22 Şubat 2022 ile yayın hayatına başlayan dizinin toplam 13 bölümü izleyici ile kavuştu. Yayın tarihinden günümüze kadar her bölümünde reyting sıralamasında ilk 5’e giren dizinin uzun soluklu olması bekleniyor. 15 veya 16. Bölümünde sezon finali yapması beklenen dizinin önümüzde ki sezonunda oyuncu kadrosunda da yenilikler yapması gündemde. Öte yandan dizinin her bölümü ortalama 120 dakikadan oluşmaktadır.

Baba Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kerem Çağatay yani ay yapım tarafından yapılan senarist koltuğunda ekin Atarların olduğu dizi İstanbul ilinde çekilmektedir. Dizinin ana kurgusu İstanbul ödenmiş semtinde geçmektedir. Öte yandan Maslak, Avcılar, Bağcılar gibi farklı semtlerde de çekimler yapıldı. Tüm bu bilgiler doğrultusunda Baba son bölüm izle fırsatları sayesinde diziyi ev konforunda sevdiklerinizle birlikte yüksek görüntü kalitesinde seyredebilirsiniz.

Tüm dizisi seçenekleri için; https://tvdiziler.org