Masterchef yarışmasının en dikkat çeken yarışmacılarından Suna, geçtiğimiz hafta eleme oyununda Kıvanç, Yasin ve Batuhan ile karşı karşıya geldi. Oyunun sonunda elenen Suna'nın ayrılığı, kendisini şampiyon olarak görmek isteyen izleyicileri şaşkına çevirdi. Yarışma sonrası gözyaşlarını tutamayan Masterchef Suna, hayranlarına sosyal medyadan seslendi. Herkesi çok sevdiğini dile getiren Suna, yemek yapmaktan vazgeçmeyeceğini dile getirdi. Masterchef Suna'nın, kendi restoranına dönerek yeniden çalışması bekleniyor. Peki Masterchef Suna kimdir, nereli, hamile mi, dükkanı nerede? Detaylar haberimizde...

MASTERCHEF SUNA KİMDİR

Küçük yaşlarında aşçılığa karşı meraklı olduğunu keşfeden Suna Aydın, aşçı olmayı hedefledi. Aşçılık ve pastacılık eğitimi alan Suna Aydın, Mutfak Sanatları Akademisi'nde eğitim aldı. Kariyerine İstanbul'da devam eden Suna Aydın'ın bir de restoranı bulunuyor.

masterchef nerede çekiliyor

MASTERCHEF SUNA KAÇ YAŞINDA

Masterchef Suna, 1986 doğumlu, yani 33 yaşında. Masterchef Suna'nın bir de oğlu bulunuyor. Oğlunun 10 yaşında olduğu belirtiliyor.

MASTERCHEF SUNA NERELİ

Masterchef Suna Aydın, Hatay'da doğdu. İskenderunlu olan Suna Aydın, bir süre sonra kariyerini İstanbul'da devam ettirme kararı aldı ve İstanbul'a taşındı.

MASTERCHEF SUNA DÜKKANI NEREDE?

Masterchef Suna Aydın'ın restoranı, İstanbul Sarıyer'de bulunuyor. Sual Restoran, Reşitpaşa Mahallesi, Doğanevler Caddesi, No:59/1 adresinde bulunuyor. Saat 09.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet veren restoranın telefon numarası ise "0536 999 88 99". Mekanda iki kişi için ortalama tutar 90 TL olarak belirtiliyor.

danilo zanna

MASTERCHEF SUNA HAMİLE Mİ?

Masterchef'ten elenen Suna Aydın'ın geçtiğimiz günlerde hamile olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Bu konuyla alakalı Suna Aydın'dan herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle Suna Aydın'ın hamile olup olmadığı bilinmiyor.

MASTERCHEF SUNA EŞİ KİM

Masterchef Suna'nın eşi de en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Sosyal medya hesabından çocuğuyla birçok fotoğraf paylaşan Suna Aydın'ın eşinin kim olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF SUNA NEDEN ELENDİ

Yarışmanın favorilerinden biri olarak gösterilen Masterchef Suna Aydın, geçtiğimiz hafta eleme oyununda Kıvanç, Yasin ve Batuhan ile mücadele etmişti. Yarışmayı kaybeden Suna, Masterchef Türkiye'ye veda eden isimlerden biri oldu. Masterchef jürisinden Somer Sivrioğlu, Suna için veda mesajı yayınlarken programa çok şey kattığını ifade etti, "Yolun açık olsun, kardeşim" yazdı.

mehmet yalçınkaya gastronomi okulu