İzmir hava durumu mgm verileri 16 Ekim Çarşamba için belli oldu. Buca hava durumu verisinde en yüksek sıcaklık değeri 26 dereceyi gösterecek ve yağmur yağmayacak. Bornova hava durumu raporunda çok bulutlu bir hava var. Kemalpaşa hava durumu ve Ödemiş hava durumu verisine göre, her iki ilçede Çarşamba günü gök gürültülü ve sağanak yağışlı yağmur bekleniyor. 16 Ekim İzmir hava durumu, İzmir’de hava nasıl olacak sorularının tüm cevapları Meteoroloji verilerinde ortaya çıktı. İzmir’in bazı ilçelerinde yağmur beklenmezken, İzmir’in bir bölümüne sağanak şekilde yağmur yağacak.

İZMİR’DE ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞMUR VAR

İzmir’in kuzey aksında yer alan Aliağa, Dikili, Foça ve Bergama, güney aksında yer alan Seferihisar, Menderes, Çeşme ve Selçuk ilçelerinde 16 Ekim Çarşamba günü yağmur beklenmiyor. İzmir’in doğusunda kalan Kemalpaşa, Bayındır, Tire ve Ödemiş ilçelerinde ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

KONAK VE ÇEVRESİ HAVA DURUMU

İzmir’in merkez ilçelerinde Çarşamba günü yağmur olmayacak. İzmir konak hava durumu ve çevre ilçelerin verilerine göre, gece saatlerinden sabah saatlerine kadar İzmir’de az bulutlu bir hava hâkim olacak. Hissedilen sıcaklık değeri ortalama 18 derece olurken, nem oranı yüzde 80 seviyesinde ölçülecek.

ÖĞLEDEN SONRA PARÇALI BULUTLU HAVA

İzmir’de öğleden sonra parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Bu saatlerde sıcaklık değeri yükselecek ve 26 dereceyi görecek. İzmir’de akşam saatlerinde parçalı bulutlu hava yerini korurken, sıcaklık değerleri 3-4 derece kadar düşecek ve gece saatlerinde 21 derece hissedilecek. İzmir’in merkez ilçelerinde önümüzdeki 5 gün boyunca yağmur riski görünmüyor. Güneyde kalan ilçelerde ise hafta boyunca yağmurun devam etmesi bekleniyor.

İZMİR İLÇELERİ HAVA DURUMU RAPORU